Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

МКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанЈосифовски 03293429.05.2006
2ДавидЈовановски 03283724.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ