Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

МКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДејанЛазаревски 03211828.06.1993
2ДимитарКрџиќ 03204507.11.2003
3АндрејТанушевски 03108815.02.2004
4ЕфстатиосСтаматиу 03045324.09.2004
5ТомаШалев 03108723.07.2004
6ДавудКовачи 03196920.05.2004
7ЛукаБаждаров 03214201.04.2005
8ЈуледРамани 03192403.07.2004
9ГоранРистовски 03214119.06.2004
10СтефанРистевски 03186309.09.2004
11ДинМемети 03114825.07.2005
12МариоМишески 03023626.05.2005
13НикитаЃуракоски 03125509.07.2003
14СергејМладеновски * Вардар03031218.07.2006
15ДаријанТрајковски * Вардар03031403.12.2006
16МаркоЛуканоски * Вардар03215906.03.2006
17НиколаПоповиќ * Вардар03032008.09.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаДаневТренер
2ЕфтимДимитровскиЛекар
3ДејанЛазаревскиСлужбен претставник
4БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ