Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

МКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипДочински 03283607.05.2005
2ДамјанЈосифовски 03293429.05.2006
3ФилипАдамовски 03401107.09.2005
4СтефанПарлеев 03313321.04.2005
5МаксимАнгеловски 03313218.07.2005
6ХристијанИлиевски 03356828.07.2005
7ЛукаБаждаров 03367201.04.2005
8НикоКостов 03296815.07.2005
9ДавидЈовановски 03283724.04.2005
10ЛукаДимитријевиќ 03367329.04.2005
11МаркоСтаменковски 03356923.05.2007
12МатејМитревски * Вардар ад03232923.04.2007
13ДаријанТрајковски * Вардар ад03031403.12.2006
14ИлинНајков * Вардар ад03037809.05.2007
15НиколаПоповиќ * Вардар ад03032008.09.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3БранкоАндриевскиСлужбен претставник
4ДејанЛазаревскиТренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6АнтониоСавевскиТренер
7ФилипТрајковскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ