Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

МКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КонстантинСтојановски 03176109.03.2011
2МариоЧачиќ Мараш 03176223.11.2013
3ВикторЈосифовски 03176320.03.2012
4ГораздЧерепналковски 03178217.05.2012
5ГабриелКурт 03178306.09.2013
6АндрејТрпезановски 03178428.04.2011
7МаксимДанев 03186419.05.2013
8ЈанКостов 03188717.06.2013
9ДавидГелев 03191025.07.2013
10НиколасМарков Один 03192525.02.2012
11МаркоМарков Один 03192602.11.2013
12МаркоПетрески 03192705.05.2014
13ПетарМарков 03194317.01.2012
14МатејКрстевски 03196318.02.2013
15ЛукаМалиновски 03200606.02.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2НиколаДаневТренер
3ЕфтимДимитровскиЛекар
4БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ