Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈоанБожиновски 03360619.04.2000
2ТодорПетров 03360703.02.2000
3ЕмилРадовановиќ 03078330.10.1998
4СтефанМиндошев 03102229.09.2004
5ИванУгринов 03360801.09.2000
6МаксимЦрнокрак 03257124.07.2006
7МаркоПетровиќ 03256421.02.2006
8ИванБожиновски 03256309.11.2006
9МатејЈованов 02922307.06.2007
10ВладимирМитаноски 03256526.07.2007
11МаринАнгеловски 03255102.06.2008
12АгонТуша 03360915.01.2007
13ХристијанБожиновски 03255809.03.2009
14МаркоСолев 03256006.02.2009
15АлександарЈанкуловски 03255901.01.2009
16АндрејТодев * Навико Академија ФМП ад03330412.01.2005
17ФилипЛаковски * Навико Академија ФМП ад03350219.06.2005
18СтефанБожиновски * Навико Академија ФМП ад03328924.01.2006
19МаркоДимовски * Навико Академија ФМП ад03324428.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАнѓелескиПомошник тренер
2СањаИвановиќФизиотерапевт
3СергејЛеонидовТренер
4ЖивкоМилошевскиЛекар
5ВладимирМирковскиСлужбен претставник
6ГоранМирковскиТехнички раководител
7БраниславСтојановскиТехнички раководител
8ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
9МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ