Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи - Разигрување

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈоанБожиновски 03360619.04.2000
2ТодорПетров 03360703.02.2000
3АндрејТодев 03330412.01.2005
4ИванУгринов 03360801.09.2000
5ФилипЛаковски 03350219.06.2005
6МаксимЦрнокрак 03257124.07.2006
7МаркоПетровиќ 03256421.02.2006
8СтефанБожиновски 03328924.01.2006
9ИванБожиновски 03256309.11.2006
10АндрејГеоргиевски 03422714.09.2004
11МаркоПауновски 03411519.10.2007
12ВладимирМитаноски 03256526.07.2007
13МаркоДимовски 03324428.03.2005
14МатејВелковски 03411423.04.2007
15МатејТрајковски 03407827.07.2006
16МаркоДаниловски 03407904.10.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАнѓелескиПомошник тренер
2СањаИвановиќФизиотерапевт
3СергејЛеонидовТренер
4ЖивкоМилошевскиЛекар
5ГоранМирковскиТехнички раководител
6ВладимирМирковскиСлужбен претставник
7БраниславСтојановскиТехнички раководител
8ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
9МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ