Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаксимЦрнокрак 03257124.07.2006
2МаркоПетровиќ 03256421.02.2006
3ИванБожиновски 03256309.11.2006
4МаркоПауновски 03411519.10.2007
5МатејЈованов 02922307.06.2007
6ВладимирМитаноски 03256526.07.2007
7БожинМицковски 03255703.08.2009
8ДимитарФотев 03422921.05.2007
9ХристијанБожиновски 03255809.03.2009
10МаркоСолев 03256006.02.2009
11МатејВелковски 03411423.04.2007
12МатејТрајковски 03407827.07.2006
13МаркоДаниловски 03407904.10.2006
14МаркоПендевски 03422819.09.2006
15ЈаковРонин 03411616.12.2008
16ТеоКушевски 03335905.01.2007
17БлагојЗдравковски 03423107.04.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАнѓелескиПомошник тренер
2СањаИвановиќФизиотерапевт
3ЖивкоМилошевскиЛекар
4ВладимирМирковскиСлужбен претставник
5ГоранМирковскиСлужбен претставник
6БраниславСтојановскиТехнички раководител
7ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
8МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ