Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СаитМаца 03079006.11.2008
2МаринАнгеловски 03255102.06.2008
3ГеоргиВеликов 03255614.02.2008
4МимоЧурак 03256106.05.2008
5БожинМицковски 03255703.08.2009
6ХристијанБожиновски 03255809.03.2009
7ДавидДавитковски 03255021.07.2009
8МаркоСолев 03256006.02.2009
9МатејАнгелов 03256222.02.2008
10МатејКермичиев 03088706.09.2011
11ЈаковРонин 03411616.12.2008
12ВикторБојаџи 03255304.10.2009
13АлександарЈанкуловски 03255901.01.2009
14ГорјанКаркински 03255525.12.2009
15ДавидАпостолов 03255207.03.2008
16ДамјанСаздов 03398708.10.2008
17АлексејБелешков 03411713.05.2009
18БорисВелков 03432001.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорАнѓелескиТренер
2СањаИвановиќФизиотерапевт
3СергејЛеонидовПомошник тренер
4СергејЛеонидовТехнички раководител
5ЖивкоМилошевскиЛекар
6ВладимирМирковскиСлужбен претставник
7ГоранМирковскиСлужбен претставник
8ИгорСаздовТехнички раководител
9БраниславСтојановскиТехнички раководител
10ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
11МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ