Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БожинМицковски 02926303.08.2009
2АртБеџети 03160313.01.2009
3ПетарИванов 02854905.10.2009
4ХристијанБожиновски 02855109.03.2009
5ДавидДавитковски 02855221.07.2009
6ВојданИлиевски 02855315.12.2010
7МаркоСолев 02855406.02.2009
8НиколаДимевски 03222230.06.2010
9ТеодорЈованов 03088216.02.2009
10ОгненЦакиќ 03088121.08.2009
11ЈованЧалоски 03087805.02.2010
12МатејКермичиев 03088706.09.2011
13ТомеЛазаров 03174101.04.2009
14ВикторБојаџи 03189104.10.2009
15АлександарЈанкуловски 03214801.01.2009
16ГорјанКаркински 03223025.12.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирМирковскиПомошник тренер
2ГоранМирковскиСлужбен претставник
3ТодорПетровПомошник тренер
4ОливерТасковТренер
5ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
6ИванУгриновТехнички раководител
7МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ