Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НемањаБожиновски 03089127.05.2013
2МихаилБуровски 03089006.04.2011
3НикифорТрајковски 03088811.09.2013
4МатејКермичиев 03088706.09.2011
5ТигранПанковски 3088628.03.2012
6МаркоЈанески 03182004.09.2013
7ДарјанЈанески 03182104.07.2015
8КалинТодоров 03182204.01.2012
9МатејКушевски 03182312.06.2014
10ВладоАтанасовски 03182430.03.2011
11АнтониоЃуравчевиќ 03186003.01.2013
12МатеоЃуравчевиќ 03186104.09.2014
13КрљаЃуравчевиќ 03186201.10.2012
14ИлинЈаневски 03196817.05.2013
15ЉубомирМиленковиќ 03226412.01.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранМирковскиСлужбен претставник
2ТодорПетровТренер
3ОливерТасковПомошник тренер
4ЕленаТрајковскаФизиотерапевт
5ИванУгриновТехнички раководител
6МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ