Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Гризли

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаЖивковиќ Крстевска 03072024.08.1987
2СимонаАлександровска 03072409.04.1987
3СимонаСтаноевска 03072328.02.1991
4ИренаСтанковска 03072102.08.1990
5ИванаХарбов 03086205.08.1998
6КристинаТодевска 03072219.08.1999
7АлбинаПлакај 03071801.01.2001
8ЈанаНиколовска 03091108.02.2000
9МоникаГаберова 02898809.12.1991
10АнаШаревска 02899220.09.1986
11СањаБогоески 02899415.02.1984
12ИренаУзуновска 02899529.10.1981
13ЕлеонораЃоргиева 02899723.06.1983
14АњаТаневска 03071922.09.2008
15ДаниелаСтанковска Плачковска 03072526.07.1982

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КатаринаИлиќ03071202.01.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФанаАлексовскаТренер
2СањаБогоескиПомошник тренер
3АтанасБогоескиСлужбен претставник
4МикиКостовЛекар
5РозетаРистоскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ