Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Дибра еаглс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПринцЧутра 03114006.06.1997
2ЕминВрзиволи 03135223.02.1987
3НолиЌормемети 03114105.10.1991
4ЕдипПапранику 03114228.02.1992
5БесмирДеволани 03114514.05.2004
6ЕрјонАтипи 03114310.01.2006
7АрианЏумкар 03114424.01.1996
8КуштримМарку 03114612.12.1994
9ФерханАјровски 03114708.09.1995
10ЕркинАјровски 03135611.01.1996
11БесианДоволани 03135514.05.2004
12ЛавдримЦапа 03135316.01.1997
13АрјанМарку 03135427.12.1993
14АрјанЌамиловски * Црн Дрим 00703100818.11.2003
15СтефанПетрески * Црн Дрим 00703101218.08.2004
16ЈуледРамани * Чаир 2030 ад03055203.07.2004
17ГентЈакупи * Чаир 2030 ад03148201.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатјонДемаЛекар
2ГафурДикаПомошник тренер
3АфримКркутиТехнички раководител
4БесартЛешиПомошник тренер
5МиткоЛуковскиТренер
6МиронМуладаутиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ