Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Дибра еаглс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПринцЧутра 03366706.06.1997
2ЕминВрзиволи 03366323.02.1987
3НолиЌормемети 03367105.10.1991
4ЕдипПапранику 03367028.02.1992
5БесмирДеволани 03366914.05.2004
6ЛоранАтипи 03366605.07.2000
7ЕрјонАтипи 03366410.01.2006
8АрианЏумкар 03366224.01.1996
9КуштримМарку 03366512.12.1994
10БесианДоволани 03366814.05.2004
11АрлиндБорова 03361801.01.1998
12КренарКрчишта 03362002.12.1991
13АдреатикЦапа 03362121.07.2009
14ОлсиСарачи 03362228.07.2008
15ГентианЛата 03400928.08.1997
16ЕфстатиосСтаматиу * Шкупи03328324.09.2004
17БетимДода * Шкупи03279705.08.2006
18ФламурСалиу * Шкупи03328518.04.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатјонДемаЛекар
2ГафурДикаПомошник тренер
3АфримКркутиТехнички раководител
4МиронМуладаутиСлужбен претставник
5БлажеПоповскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ