Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

КК Маџари ГБ

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанТрајковски 03022531.05.2004
2МаркоПетровски 03353709.06.2004
3НенадБлагоевски 03354109.11.2004
4МатејЗдравковски 03354210.02.2004
5ПетарКостов 03354016.07.2004
6ТомаШалев 03357423.07.2004
7ИванПалевски 03022410.06.2004
8ЈосифТосевски 03353925.03.2002
9ЈорданТодоровски 03353616.11.2004
10МаркоГакев 03353829.09.2005
11ЈованГеоргиевски 03385029.09.2007
12КарлоБлажевски * КК Маџари 2023 ад03342508.07.2003
13ПаолоБлажевски * КК Маџари 2023 ад03343008.07.2003
14ДамјанТрифуновски * КК Маџари 2023 ад03343518.06.2005
15ЛукаКостиќ * КК Маџари 2023 ад03343101.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлагојчеАтанасовскиТехнички раководител
2ИгорАтанасовскиЛекар
3НиколаДобревскиСлужбен претставник
4БобанКостиќСлужбен претставник
5ИвицаПалевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ