Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи - Плеј Оф

КК Маџари ГБ

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанТрајковски 03022531.05.2004
2МаркоПетровски 03353709.06.2004
3КристијанМакревски 03412228.05.2004
4ТомаШалев 03357423.07.2004
5ИванПалевски 03022410.06.2004
6ЈосифТосевски 03353925.03.2002
7ЈорданТодоровски 03353616.11.2004
8МариоЦветковски 03412312.08.2005
9ЈованГеоргиевски 03385029.09.2007
10ГоранРистовски 03412119.06.2004
11ДраганЃелов 03412027.04.2004
12ЛеонидБогески 03411913.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлагојчеАтанасовскиТехнички раководител
2ИгорАтанасовскиЛекар
3НиколаДобревскиСлужбен претставник
4БобанКостиќСлужбен претставник
5АлександарМакревскиСлужбен претставник
6ИвицаПалевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ