Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

ТФТ Скопје ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКостоски 03034905.03.1988
2ИванНаумоски 03034723.10.1985
3ДамјанКрстевски 03024230.06.1999
4ГеоргиЗафиров 03024307.05.1997
5БорјанСтојановски 03024121.12.2000
6ВикторТашовски 03035122.11.2001
7АлекПеткоски * Спарта03035016.10.2004
8МихаилСтојанов * Спарта03113519.11.2004
9СтрахилНиколов 03024017.07.2000
10ЕдисНури 03034813.08.1982

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Лахлан ГордонАндерсон03035317.10.1997
2Џермејн КристоферБишоп03092722.02.1997
3ТрентБатрик03035418.10.1998
4ДуприМекбраер03092802.06.1995

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаВелевПомошник тренер
2АлександарГроздановФизиотерапевт
3БојанДиковСлужбен претставник
4КостаКапсаровЛекар
5ВикторМатевскиСлужбен претставник
6БороСмилковскиТренер
7МарјанУгриновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ