Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Оф

ТФТ Mozzart ад Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГорјанМарковски 03303119.06.1992
2ИванНаумоски 03034723.10.1985
3ДамјанКрстевски 03302430.06.1999
4ГеоргиЗафиров 03024307.05.1997
5ВикторТашовски 03302322.11.2001
6МаркоНиколовски 03350129.06.2003
7МихаилСтојанов 03113519.11.2004
8СтрахилНиколов 03024017.07.2000
9ЕдисНури 03034813.08.1982

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Давид МајклХотон03302501.08.1991
2ЛангстонВертц03302606.12.1999
3Алаин БернардЛуис03302825.01.1997
4ЕлијанИфејех03399607.03.1997
5Сардаар КадирКалхоун03405625.08.0199

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МатејЈовановскиФизиотерапевт
2МетодијаБешлиовскиПомошник тренер
3АлександарГроздановЛекар
4ИванНаумоскиСлужбен претставник
5МаркоРендевскиСлужбен претставник
6БороСмилковскиТренер
7МатејСпировскиСлужбен претставник
8ЗлаткоТодоровскиТехнички раководител
9МарјанУгриновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ