Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

ТФТ Mozzart ад Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АртКасапи 03219816.11.2006
2ЈорданКрстев 03219901.04.2005
3ФилипАдамовски 02596707.09.2005
4ПетарНиколовски 02842230.11.2006
5БорјанПалчевски 02885216.01.2006
6НиколаДеспотовски 03145320.09.2006
7НикоКостов 03220015.07.2005
8БлагојПетрески 03145110.03.2006
9МатејМинчевски 03189416.11.2006
10ПетарМинчевски 03189316.11.2006
11ИванРистески 02596006.02.2006
12ТеодорИлиевски 02596628.11.2006
13ГабриелПетровски * Спарта02596129.04.2006
14ИванПетровски 03145406.07.2005
15АндрејБорозанов 03144917.01.2005
16Стефан НемањаМарковиќ 03145528.01.2005
17НемањаЛабудовиќ 02841818.04.2006
18КалинТрајков 03145220.04.2006
19МартинКироски 03145009.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КристијанВојчевскиСлужбен претставник
2ИванРистовскиТренер
3МарјанУгриновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ