Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

ТФТ Mozzart ад Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПавелТрпков 03210921.04.2009
2АндрејЗдравковски 03170914.02.2007
3ДавидМилошоски 03144502.10.2007
4ГентјанБитиќи 03170419.10.2007
5КонстантинЈаневски 03144807.03.2007
6ТеодорИвановски 03144703.03.2007
7БорјанПеев 03144602.02.2007
8СтефанГрујоски 03170221.07.2007
9НиколаВраниќ 03170521.02.2008
10НиколаПешевски 03170608.05.2007
11СтефанКрстевски 03170731.01.2007
12АнгелКрстевски 03170829.11.2007
13ДимитарКотев 03189219.09.2008
14МариоАрнаудов 03219317.12.2008
15АлександарПетрески 03219422.05.2008
16АлексејХристов 03220111.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КристијанВојчевскиСлужбен претставник
2ИванРистовскиТренер
3МарјанУгриновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ