Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Струмица 2022 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарШајкаров 03073019.10.1994
2ДраганАбрашев 03072916.05.2000
3ИванВолкановски 03073307.07.1999
4ДушанАхтаров * Струмица03072810.12.2004
5ДимитарЗетов * Струмица03072718.01.2006
6РанкоМамузиќ 03072630.01.1998
7ВасилТомов * Струмица03073214.04.2004
8НиколаМицев 03073109.10.2001

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКрстајиќ03073813.03.1995
2СветозарСтаменковиќ03073628.10.1990
3ЕфеБешок03073723.04.1997
4Исак ПитоАсрат03073514.06.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ЗлаткоЗетовТренер
3МихаилПападопоулосСлужбен претставник
4ПанделинаСтојковаЛекар
5ИлијаХристовПомошник тренер
6ГеоргиЦонкиновскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ