Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Струмица 2022 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојДимитриев 03203523.07.2000
2ДраганАбрашев 03072916.05.2000
3ВалентиноКаранфиловски 03199404.02.2000
4ИванВолкановски 03073307.07.1999
5ДушанАхтаров 03072810.12.2004
6ДимитарЗетов 03072718.01.2006
7РанкоМамузиќ 03072630.01.1998
8ВасилТомов 03073214.04.2004
9НиколаМицев 03073109.10.2001

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКрстајиќ03073813.03.1995
2ДагласЗакари Кортез03203825.07.1995
3Бредли Емека ОкОбиквели03215127.04.1998
4НиколаШучов03221507.08.1995

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ЈорданчоДавитковТренер
3МихаилПападопоулосСлужбен претставник
4ПанделинаСтојковаЛекар
5ИлијаХристовПомошник тренер
6ГеоргиЦонкиновскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ