Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи - Плејаут

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТиноШаботиќ 03328029.01.1992
2ИгорЃорѓиевски 03397120.12.1984
3СтефанМихајловски 03402618.05.2002
4АлекЃорѓиевски 03327120.11.2000
5БојанБоризовски 03327023.04.2002
6ИларионЗлатковски 03327718.12.2001
7БљендВељиу 03326906.04.2001
8МилошСпасовски 03327908.02.1986
9ВикторМитковски 03327520.09.2002
10СтефанТрајковски 03402704.03.2001
11ТеодорАндоновски 03402208.02.2005
12ЕманоилИвановски 03327428.09.1985
13ДамјанИвановски 03327622.12.1994
14СлободанКузмановски 03327829.09.1990
15АлександарЉомов 03328113.10.1986
16ПетарПетровиќ 03328209.01.1976
17ДамјанЈаневски 03402126.12.1991

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕмилиоБожиновскиСлужбен претставник
2АлександарВидевскиТехнички раководител
3ГоранДимитриевиќТренер
4НиколаСтанојковскиФизиотерапевт
5МилошЦветковскиЛекар
6ТиноШаботиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ