Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелНацевски 03056306.08.1995
2НенадЗивчевиќ 03056528.02.1986
3ЃорѓиГеоргиевски 03056612.08.1998
4МирчеРабровалиев 03168701.07.2002
5МилошЈовановиќ 03056201.09.2003
6СтеванГлигоријевиќ 03200108.03.1997
7ИлијаМирков * МКК Куманово03207619.05.2003
8НиноБожиновски 03202807.09.2004
9ЛукаДимитриевски 03056129.06.2004
10АндрејГеоргиевски 03202714.09.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндријаМарјановиќ03222014.01.1999
2Џошуа СтивенЏеферсон03202226.06.1998
3СамуелАдевунми03203718.01.1999

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2ВикторБожиновскиСлужбен претставник
3ИгорЃорѓиевскиТренер
4АлександарКрстевскиСлужбен претставник
5ДаркоПетковски СпејкоПомошник тренер
6ДалиборСтаменковскиСлужбен претставник
7НиколаСтанојковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ