Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанСтојиќ 03139120.05.2008
2ФилипОцепек 02540108.02.2009
3АндрејЈакимовски 03195111.10.2007
4МихаилАнѓеловски 02662809.02.2010
5ТеодорБоровиќ 03086002.02.2009
6ПетарПетрушевски 02663123.03.2009
7ЛукаЃорѓевски 02663307.12.2009
8ДушанПетровиќ 03077320.02.2008
9ОгњенСтојановски 03218909.01.2007
10АндрејТасевски 03192116.10.2008
11МатејСтефковски 03139016.06.2007
12АндрејДоневски 03143814.02.2008
13МариоГрабовица 03077103.04.2007
14ТеодосијЛазаревски 03077201.04.2008
15ЛукаСтојановски 03077422.04.2008
16ЛукаИвановски 03077527.11.2008
17МаркоПетрушевиќ 03085901.01.2009
18МихаилДимковски 03138931.05.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаркоАпостоловскиПомошник тренер
2АндрејБожиновскиПомошник тренер
3ДаркоПетковски СпејкоТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ