Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејАнгелковски 03225417.07.2009
2ФилипОцепек 02540108.02.2009
3МихаилАнѓеловски 02662809.02.2010
4ТеодорБоровиќ 03086002.02.2009
5ПетарПетрушевски 02663123.03.2009
6ЛукаЃорѓевски 02663307.12.2009
7ЛукаЃориќ 03085727.01.2011
8ДаријанДенковиќ 02848318.07.2009
9ДарјанДимковски 02983425.01.2011
10МаркоПетрушевиќ 03085901.01.2009
11АндрејАндоновски 03085812.09.2010
12ОгненАнгеловски 03085624.01.2011
13ТеоПавловиќ 03085513.06.2010
14АлекДоневски 03085404.03.2010
15ЛукаМаксимовски 03085303.09.2009
16ДавидТодоровски 03085221.12.2009
17ФилипПавловиќ 03085111.02.2009
18МихаилДимковски 03138931.05.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаркоАпостоловскиПомошник тренер
2АндрејБожиновскиПомошник тренер
3КонстантинКруниславскиСлужбен претставник
4ДаркоПетковски СпејкоТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ