Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаЃориќ 03085727.01.2011
2АндрејЈовчевски 03224823.05.2013
3ДарјанДимковски 02983425.01.2011
4ОгненАнгеловски 03085624.01.2011
5ДамјанПешевски 03089402.03.2012
6ПаолоПетковски 03089514.11.2012
7КирилСпасовски 03089613.02.2012
8ПавелЃорѓевиќ 03089714.05.2012
9АлекПетковски 03089826.03.2012
10БорјанПетрушевски 03089921.02.2012
11АнгелБојковски 03090005.03.2011
12ЈованСимоновски 03090310.01.2013
13ЕлвединКамберовски 03090420.02.2011
14АлексСтојилковиќ 03224627.09.2011
15КирилСпасовски 03224729.08.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаркоАпостоловскиПомошник тренер
2АндрејБожиновскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ