Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Феникс 2010 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоСтефановски 03271409.02.2006
2ДимитарЗетов 03274218.01.2006
3ХристијанВанчов 03271330.07.2006
4ДанаилХристовски 03270901.07.2006
5СтефанСтојковиќ 03275319.03.2006
6ГоцеАврамов 03271204.05.2006
7БлагојПетрески 03271010.03.2006
8МаксимИвановски 03146031.01.2008
9ЉупчоГеоргиевски 03146512.10.2008
10АндрејСтојановски 03270813.02.2006
11ЃорѓиЦветковски 03147328.05.2008
12ДамјанСтојаноски 03147106.03.2008
13АлмирЕштрефи 03146630.09.2008
14АмарГрбовиќ 03271125.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќТренер
2ДејанРистовскиПомошник тренер
3ДамјанСаздовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ