Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Феникс 2010 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанИвановски 03168124.01.2007
2ДавидНешиќ 03163707.12.2007
3ЛукаШуменковски 03163523.04.2007
4ТарикОсман 03163117.03.2007
5ВедранАнгеловски 03162931.12.2007
6ЈосипТрипуновски 03163205.08.2007
7МаксимЈовановиќ 03163404.06.2007
8МатејЈовановиќ 03163304.06.2007
9НиколаЈовановиќ 03208020.12.2007
10ЃорѓиЦветковски 03147328.05.2008
11ЛукаАнтиќ 03162726.02.2007
12ДамјанСтојаноски 03147106.03.2008
13ЛеонидАндонов 03162828.11.2007
14ЛукаТрајковски 03165027.12.2010
15ДариоНајдески 03163031.12.2007
16ЕлионЈајага 03164102.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3ДејанРистовскиТехнички раководител
4ДамјанСаздовТренер
5БранкаСтупарФизиотерапевт
6СтефанТрајковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ