Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Феникс 2010 ад 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнастасСтојчески 03146421.07.2008
2МаксимИвановски 03146031.01.2008
3ЉупчоГеоргиевски 03146512.10.2008
4ДимитарСтојковиќ 03147218.04.2008
5БатоПетрески 03147025.12.2008
6БлагојаСтојановски 03146926.12.2008
7ДанилоДашиќ 03146113.10.2008
8МаринНиколовски 03146306.10.2008
9АлмирЕштрефи 03146630.09.2008
10СтивенБожиновски 03146812.01.2008
11ЛукаМаврак 03208103.10.2007
12КристијанМилески 03146224.07.2008
13ЛукаВојоски 03146730.11.2008
14МаксимВанев 03208318.08.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќТренер
2ОнурДикаЛекар
3ДејанРистовскиТехнички раководител
4ДамјанСаздовСлужбен претставник
5БранкаСтупарФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ