Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Феникс 2010 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорјанЗдравковски 03164210.04.2009
2ЛукаТрајковски 03165027.12.2010
3ПавелЃорѓиевски 03187615.06.2011
4КалинВасилов 03187927.07.2012
5МаркоНичевски 03188021.03.2012
6ЕлионЈајага 03164102.07.2010
7ВасилЛескаровски 03187515.11.2012
8ПавелПоповски 03188122.08.2012
9ДавидНичевски 03164913.06.2010
10ЛукаМилески 03164427.05.2009
11ДанилоФилипче 03208214.03.2011
12МодестасМотејаитис 03172502.06.2009
13ПетарСимоновски 03183424.03.2009
14ДамјанТрипуновски 03187709.03.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќТренер
2ОнурДикаЛекар
3ДејанРистовскиТехнички раководител
4ДамјанСаздовСлужбен претставник
5БранкаСтупарФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ