Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Феникс 2010 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВасилГоцевски 03187403.01.2013
2ПавелЃорѓиевски 03187615.06.2011
3КалинВасилов 03187927.07.2012
4МаркоНичевски 03188021.03.2012
5МаркоМисовски 03188231.01.2011
6ВасилЛескаровски 03187515.11.2012
7ПавелПоповски 03188122.08.2012
8ДанилоФилипче 03208214.03.2011
9ПавелАнтиќ 03187119.11.2016
10ЉубенЈарчевски 03187215.10.2012
11ГорјанСтаниславев 03187316.01.2012
12ДамјанТрипуновски 03187709.03.2011
13ДавидПопов 03187810.03.2011
14ЛукаЈовановиќ 03188323.12.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3ДејанРистовскиТехнички раководител
4ДамјанСаздовТренер
5БранкаСтупарФизиотерапевт
6СтефанТрајковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ