Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Феникс баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаДејаноски 03118118.06.2005
2ЈованЧурлинов 03118016.12.2005
3ДамјанТрифуновски 03118618.04.2005
4МаркоСтефановски 03118409.02.2006
5ЛукаКостиќ 03118801.06.2005
6КарлоДимевски 03118521.08.2006
7МатејНиколовски 03118210.10.2005
8СтефанСтојковиќ 03118319.03.2006
9ПетарЈанески 03119413.11.2005
10АндрејСтојановски 03119013.02.2006
11АмарГрбовиќ 03117925.06.2006
12АрминБалота 03119231.05.2006
13МатејФилипоски 03118901.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОнурДикаЛекар
2ЕмилијаЛазароваСлужбен претставник
3СергејЛеонидовПомошник тренер
4БобанМитевТехнички раководител
5ЗлаткоРистовскиТренер
6БранкаСтупарФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ