Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Навико Академија ФМП ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојВелески 03137126.04.1997
2НиколаГруевски 03071127.06.2002
3АндрејНастовски 03074223.08.2000
4ДимитарИванов 03070827.08.2003
5ХристијанВанчов 03080030.07.2006
6МихаилСтерјовски 03080110.10.2005
7МартинСтојановски 03075206.12.2006
8НиколаМасевски 03071324.11.2003
9НиколаВасилевски 03071003.08.2003
10ГабриелКоскоски 03070710.11.1998
11ТеодорНановски 03075329.03.2007
12МаркоДимовски 03070926.05.2001
13ВикторЗлатевски 03198529.07.2001

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеМариновиќ03203910.03.2001
2ЧендлерЏонс03071523.04.1998
3Маск ТомасСмит Меквен03198428.01.1998
4ДејанБјелиќ03215229.09.1990

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколчеБожиноскиПомошник тренер
2ПетарГорбинскиСлужбен претставник
3МихајлоМаноиловЛекар
4МихајлоМаноиловФизиотерапевт
5ТониСимиќТренер
6АндрејСтојановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ