Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Навико Академија ФМП ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПредрагПајиќ 03420520.01.1993
2ЛукаПетровски 03330020.10.1996
3МихаилНаумоски 03406108.06.2003
4ДимитарИванов 03330127.08.2003
5МихаилСтерјовски 03324510.10.2005
6НиколаМасевски 03324624.11.2003
7ПавелДуев 03331603.02.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Матеус АлексСантана03388117.04.1996
2Џастин АронРобертс03420226.05.1998
3ЛукаДмитровиќ03427525.02.1994
4ЈованДурашевиќ03427403.01.1994

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарГорбинскиСлужбен претставник
2ЉупчоМалинковТренер
3МихајлоМаноиловЛекар
4АндрејСтојановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ