Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Навико Академија ФМП ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоДимитровски 03218627.08.2006
2ХристијанВанчов 03080030.07.2006
3МихаилСтерјовски 03080110.10.2005
4МаркоЕфремов 03080728.03.2007
5МартинСтојановски 03075206.12.2006
6ДанаилХристовски 03218301.07.2006
7ПавелДуев 03096003.02.2007
8ВладимирПанчевски 03104007.03.2006
9МирзаШаќировиќ 03218703.01.2006
10ИванБожиновски 03218509.11.2006
11ГоцеАврамов 03079404.05.2006
12АлександарАјтов 03218107.06.2005
13ТеодорНановски 03075329.03.2007
14ДавидЈовановски 03079324.04.2005
15БорјанСтојков 03079217.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈаниБухаФизиотерапевт
2ПетарГорбинскиСлужбен претставник
3МихајлоМаноиловЛекар
4МаркоСрбиновскиТехнички раководител
5АндрејСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ