Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Навико Академија ФМП ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЕфремов 03080728.03.2007
2БорјанПерковски 03136603.04.2007
3ПавелДуев 03096003.02.2007
4МаркоДимоски 03136925.07.2007
5АлександарМитрески 03218215.01.2007
6ДаријанАтанасовски 03218411.05.2007
7ТеодорНановски 03075329.03.2007
8МартинТрпевски 03095928.06.2007
9ЛеонидБогески 03080813.07.2007
10ФарисМониќ 03080914.01.2007
11МаркоКостовски 03080626.07.2007
12МаркоСтаменковски 03080523.05.2007
13ИлијаГеоргиевски 03080231.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈаниБухаФизиотерапевт
2ПетарГорбинскиСлужбен претставник
3МихајлоМаноиловЛекар
4МаркоСрбиновскиТехнички раководител
5АндрејСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ