Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелНацевски 03299806.08.1995
2ВаљмирКакруки 03400020.09.2000
3АрбинРушити 03300318.06.2001
4ДиједонСинани 03300125.07.2005
5ЈованАлександровски 03300005.10.2001
6ЕнесМустафа 03299602.08.2005
7МатејНиколовски 03299510.10.2005
8ФатјонРеџа 03300230.01.2001
9АлмирЕштрефи 03406930.09.2008
10ВиганАземи 03157630.04.2009
11АндиФета 03182620.04.2008
12АјанЗеќири 03183126.08.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НедимМустафица03300427.08.1991
2ДавелРоби03405421.01.1996
3Бревин ТерелГаловеј03420613.12.1997
4Тим БрајанДалгер03427021.10.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВаљонАбдулахуФизиотерапевт
2ЕркамИсмаилиПомошник тренер
3АртанНикаПомошник тренер
4ЕрханРамаданТренер
5АнатолиРомановФизиотерапевт
6Ваљон СалиуЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ