Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Аут

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПредрагПајиќ 03221620.01.1993
2ЕдинИсмани 03055622.07.2001
3АрбинРушити 03055318.06.2001
4ДиједонСинани 03148125.07.2005
5МухамедТачи 03055110.05.2003
6ПлатинЏеладини 03054915.10.2000
7ЈованАлександровски 03055405.10.2001
8МаликТачи 02998625.02.2006
9ХристијанНастовски * МЗТ Скопје Уни Банка03203404.08.2003
10ФатјонРеџа 03055530.01.2001
11АмарСинани 03147604.11.2005
12ЛедионЈетиши 03147901.05.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НедимМустафица03221727.08.1991
2Јусуф БаширМохамед03044005.11.1998
3ХарисЧучовиќ03202323.02.1998
4ДавелРоби03221821.01.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕркамИсмаилиПомошник тренер
2СашаКаталиниќСлужбен претставник
3МустафаЛиварекаСлужбен претставник
4ФламурМициСлужбен претставник
5АртанНикаТехнички раководител
6ЕрханРамаданТренер
7ДинШехуФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ