Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПредрагПајиќ 03299720.01.1993
2ДаниелНацевски 03299806.08.1995
3ВаљмирКакруки 03400020.09.2000
4АрбинРушити 03300318.06.2001
5ДиједонСинани 03300125.07.2005
6ЈованАлександровски 03300005.10.2001
7ЕнесМустафа 03299602.08.2005
8МатејНиколовски * Тетекс ТТК03299510.10.2005
9МаликТачи 02998625.02.2006
10ФатјонРеџа 03300230.01.2001
11ИдеалСелмани 03198604.10.2006
12АндиФета 03182620.04.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКрстајиќ03300513.03.1995
2НедимМустафица03300427.08.1991
3Тире ЕсиасКорбет03300631.03.2000
4Диванте МоурисМофит03300814.12.1999

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВаљонАбдулахуФизиотерапевт
2ЕркамИсмаилиПомошник тренер
3АлајдинМустафаТехнички раководител
4АртанНикаПомошник тренер
5ЕрханРамаданТренер
6АнатолиРомановФизиотерапевт
7Ваљон СалиуЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ