Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИмадШерифи 03406807.02.2008
2АлмирЕштрефи 03406930.09.2008
3СуфјанИсмаили 03148308.11.2008
4РонОсмани 03263120.05.2007
5ИбрахимШаини 03271516.03.2006
6ГетоарКруезиу 03418805.03.2006
7ЕгзонЦаколи 03264006.02.2008
8МеликКадриу 03218809.10.2008
9ВиганАземи 03157630.04.2009
10ИсаИбрахими 03274607.03.2008
11ЕринРеџепи 03407001.07.2008
12РауфАмети 03263702.07.2008
13АндиФета 03182620.04.2008
14АрѓентБислими 03183016.02.2007
15АјанЗеќири 03183126.08.2008
16КадирИсмаили 03217905.10.2007
17ИљмиЉоки 03263206.02.2007
18АрлиндБислими 03263918.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕркамИсмаилиТренер
2ФламурМициСлужбен претставник
3АмарШаиниСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ