Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СуфјанИсмаили 03148308.11.2008
2МеликКадриу 03218809.10.2008
3ЕрионБектеши 03193509.04.2008
4ВиганАземи 03157630.04.2009
5ЈонЕмини 03182801.06.2007
6ДинЕтеми 03182913.08.2008
7ЕрмалТопојани 03157717.03.2009
8АндиФета 03182620.04.2008
9АрѓентБислими 03183016.02.2007
10АјанЗеќири 03183126.08.2008
11ВеронНеџипи 03193323.04.2008
12ДијарАјети 03193602.12.2007
13КадирИсмаили 03217905.10.2007
14СамирБеќири 03219214.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФламурМициСлужбен претставник
2АртанНикаТехнички раководител
3ЕдиОсманиСлужбен претставник
4АмарШаиниТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ