Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВиганАземи 03157630.04.2009
2ФерханЏафери 03157317.02.2010
3ЛекЛеши 03157422.02.2010
4ЕдинАслани 03157003.01.2010
5УлиСефери 03156809.02.2010
6ВеронАземи 03159416.11.2011
7АммарАлили 03157214.08.2010
8РајанФета 03160110.04.2011
9ЛисАлиу 03157511.01.2010
10КренарКрезиу 03159208.07.2013
11УримТопојани 03156928.08.2010
12ОгненДеспотовиќ 03157116.11.2009
13ЕрмалТопојани 03157717.03.2009
14АуљонКадриу 03157827.03.2010
15АртСопај 03159307.03.2013
16РонЈетиши 03159502.09.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФламурМициСлужбен претставник
2АртанНикаТехнички раководител
3АмарШаиниТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ