Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Чаир 2030 ад 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1УкеЗенели 03158521.06.2010
2АјанАлими 03166114.04.2011
3ФехмиБела 03158603.03.2010
4ВегимАземи 03158931.03.2010
5РронСаиди 03160024.02.2011
6БледЈакупи 03158028.06.2010
7АбадИсаки 03159112.07.2010
8РилиндАјдини 03158124.04.2010
9ЕнѓелПашоли 03158201.07.2009
10АљдинХашани 03158427.02.2009
11ИлиКока 03158824.07.2009
12АјанТахири 03159027.03.2010
13ГентБафтији 03159706.04.2013
14АуронАбдулаи 03159829.10.2011
15НебиЕрблин 03166013.03.2012
16Закарија СаидСалихи 03190926.12.2009
17ЛеартФета 03198701.03.2014

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФламурМициСлужбен претставник
2АртанНикаТехнички раководител
3ЕдиОсманиСлужбен претставник
4ЕдиОсманиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ