Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Чаир 2030 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КренарКрезиу 03159208.07.2013
2АртСопај 03288107.03.2013
3ГентБафтији 03159706.04.2013
4НебиЕрблин 03166013.03.2012
5ЛеартФета 03198701.03.2014
6ЛекаЈакупи 03288205.03.2014
7ПетритБеља 03288301.01.2013
8АрбЉатифи 03389917.01.2014
9ЛеартАбдулаи 03390021.01.2015
10ДренНика 03390121.12.2015
11БлертонЉамалари 03390222.02.2012
12МаликРеџај 03390314.03.2014

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕркамИсламилиСлужбен претставник
2ФламурМициСлужбен претставник
3АртанНикаТренер
4АмарШаиниСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ