Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Пониква 2022

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанаПопова 03132919.09.2002
2ТеаПеншовска 03174215.09.2003
3ВикторијаПанова 03132703.01.2002
4СтефаниКостова 03132811.11.2002
5СараСпировска 03144218.07.1999
6ИвонаПетровска 03197617.05.1998
7АлександраБожинова 03132612.11.2003
8НинаНакова 03170006.10.2008
9ЦветанкаЈованова 03170131.08.2008
10ИваЈованова 03215322.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисЌамиловТренер
2БлагојЛазаровСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ