Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Пониква 2022

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанаПопова 03132919.09.2002
2ТеаПеншовска 03399815.09.2003
3ВикторијаПанова 03132703.01.2002
4ЗорицаКараѓозова 03415113.04.2005
5ИвонаПетровска 03401317.05.1998
6АлександраБожинова 03399712.11.2003
7НинаНакова 03170006.10.2008
8ИваЈованова 03215322.05.2008
9АлександраМаринкова 03401208.07.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисЌамиловТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ