Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованаЛазова 03091826.07.2007
2ХристинаНедева 03091724.04.2007
3АнгелаКрстева 03092317.03.2006
4МаријаБоцева 03092125.04.2008
5АнтонијаВеликовска 03092021.02.2008
6МаријаДимитријова 03092415.04.2006
7ВероникаАтанаскова 03092219.06.2006
8МелиндаВеликовска 03091926.12.2004
9ГлоријаПандова 03161523.02.2005
10ОливераТемелкова 03161628.10.2002
11ТеонаСтојова 03194828.08.2008
12ЕленаКостова 03199820.07.2008
13ЈулијаКолева 03201101.10.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВерицаАпостоловскаТехнички раководител
2ТрајчеГлигоровСлужбен претставник
3ВалеријаДимчеваЛекар
4ТањаДимчеваФизиотерапевт
5ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ