Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованаЛазова 03091826.07.2007
2АнгелаКрстева 03092317.03.2006
3АнтонијаВеликовска 03092021.02.2008
4ВероникаАтанаскова 03092219.06.2006
5МелиндаВеликовска 03091926.12.2004
6СнежанаВитановска 03129415.05.2009
7ТеонаСтојова 03194828.08.2008
8ЕленаКостова 03199820.07.2008
9ЈулијаКолева 03201101.10.2008
10Ана МаријаРистова 03364411.01.2009
11ПепитаДимитрова 03364501.05.2008
12СнежанаДимитрова 03364603.12.2009
13МаријаИлкова 03384619.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневПомошник тренер
2СашкоДимовТехнички раководител
3ТањаДимчеваФизиотерапевт
4ВалеријаДимчеваЛекар
5ОливерКоцевСлужбен претставник
6ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ