Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ЖКК Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованаЛазова 03091826.07.2007
2АнгелаКрстева 03092317.03.2006
3АнтонијаВеликовска 03092021.02.2008
4ВероникаАтанаскова 03092219.06.2006
5МелиндаВеликовска 03091926.12.2004
6СнежанаВитановска 03129415.05.2009
7ЕленаКостова 03199820.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТањаДимчеваФизиотерапевт
2ВалеријаДимчеваЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ