Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

ЖКК Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СузанаТрајкова 03129518.09.2010
2НинаСмилкова 03128726.12.2011
3ЛеонаТодорчев 03128329.09.2010
4ЕленаКоцева 03129230.05.2010
5ВерицаЈовановиќ 03129314.06.2010
6ИванаЗафирова 03128913.07.2010
7ИвонаЛеова 03129121.04.2010
8ГорданаДимова 03128429.06.2011
9СнежанаВолканоска 03128830.11.2010
10ВикиПетрова 03128603.03.2011
11ДаниДонева 03161917.10.2011
12МилаВасилева 03128531.05.2011
13СнежанаВитановска 03129415.05.2009
14КристинаГацева 03162416.01.2011
15АнаКрстевска 03162204.04.2011
16СтефанијаВолчев 03126015.11.2011
17СараДишева 03161722.02.2011
18ЛанаГалапчева 03161807.02.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВерицаАпостоловскаТехнички раководител
2ТрајчеГлигоровСлужбен претставник
3ТањаДимчеваФизиотерапевт
4ВалеријаДимчеваЛекар
5ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ